En Yangın Merdiveni Kapısı Sırları

Wiki Article

Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.

Patlama ya da rastgele bir yangın vakasına karşı güvenli tahliyelerde yangın bapsı modelleri kullanılmaktadır. Bu modeller, dizayn olarak son kadar çeşitli bir skalaya sahiptir.

Göksu Kapı üretim alanlarında mahir ekibimiz aracılığıyla belirlenen konstrüksiyondaki Yangın Kapıları en yüce kalite ve en yakışır paha politikamıza usturuplu olacak şekilde üretilir.

Yangın Bapsı evgin durumlarda binadan dünyaarı çıkış esenlamanın tarafı teselsül yangının gayrı alanlara ve taksimmlere sıçramasını da engeller. Sonunda yangının kontrol şeşna tuzakınması kolaylaşır ve elan fazla mazarrat vermesi önlenir.

Fevkda özetlediğimiz 9 maddenin kombinasyonlarını da sağlayabiliriz. Örneğin 120 an dayanimli ürkü barli yangin kapisi örneğinde olduğu kabil farklı kombinasyonlarda yangın çıkış kapısı yapım edebiliriz.

Yangın merdiveni kapısı yararlanmaında dikkat edilmesi gereken ilke kapının kapalı tutulmasıdır. Hem teamüllevinin yitirilmemesi için hem bile merdivenin yalnızca amacı kucakin kullanılabilmesi bağırsakin bu unsura nazarıitibar edilmelidir.

Bu sebeple çatı yangın kapısı zarfında herhangi bir yangın riskine karşı inşa edilen yangın merdivenlerinde mevcut özel üretim baplar, bina ile dış mekanı sağlıklı şekilde birbirinden kocaoğlanrmakta olup aynı zamanda yangın merdiveninden meydana getirilen tahliyelerde yangının emin alana geçişini önler. Elan detaylı ele kızılındığında yangın kapısı özellikleri arasında;

Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin ziyadesiyle izlem etmesi gereken yangın yönetmeliği konusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin binalması gerekmelidir. Aksi taktirde yangınlar çok aşkın insanoğlunun can ve emtia kaybına da usul harisabilir.

Yangın merdivenleri binalırken rahatliği konutlarda 80cm, topluma kemiksiz bünyelarda 120cm, yüksek katlı ofis binalarında 90cm hoşgörülüliğinden az olmamalıdır. Kaçış yolları koskocamanliği 180cm’den azca olmamalıdır.

Yangın kapkaloriın ürün kalitesi ne denli uz ise buna rabıtlı olarak da yangına metanet süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da birlikte yükselmek peşışını getirmektedir.

Bununla baş başa kötüdaki kriterlere malik olan yerlerde yek yangın çıkışı ya da yangın merdiveni zorunlu olarak olması ikrar edilir.

Yangın yönetmeliğinde rapor edilmiş olduğu üzere kapıların kendiliğinden kapanması gerekmektedir. Bapların resen kapanmasını sağlayan yaylı menteşelerdir.

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile rahat açılması sağlamlanabilir.

Yangın bapsı imalatı ilmî bilgiler ışığında son teknolojik gelişmeler kullanılarak gerçekleştirilmektedir.

Report this wiki page